ARHIVA AKTUALNOSTI
 
 
 
 
           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BANIJANCI NA BOŽIĆNOM KONCERTU
 
- U Karlovcu se održao božićni koncert na kojem je nastupio Gibonni. U prepunoj dvorani Mladost prisustvovali su članovi taekwondo kluba Banija. Iako ove godine nisu nastupili kao demo team prije izvođača, brojni banijanci uživali su na odličnom nastupu hrvatskog umjetnika i legende. Svim posjetiteljima stranice članovi kluba žele uspješnu i sretnu 2007. godinu.
Lee
  30.12.2006.
 
ZAPOČELE PRIPREME
 
- Poslije blagdanskog odmora članovi taekwondo kluba Banija počeli su se pripremati za novu natjecateljsku sezonu. Nakon testiranja inicijalnog stanja natjecatelja započeli su sa bazičnim pripremama, koje će trajati dvadeset jedan dan. Treninzi se održavaju na atletskom stadionu, teretani i u dvorani kluba FBI.
Lee
   
  28.12.2006.
 
TESTIRANJE STIPENDISTA HOO-a
 
- Kao što smo i najavili, pripremili smo Vam reportažu sa testiranja u dijagnostičkom centru na Kineziološkom fakultetu. U ekskluzivnom video prilog sa tog testiranja možete vidjeti kako treniraju vrhunski taekwondo sportaši i što sve prolaze kako bi bili najbolji. Na testiranju su se ispitivali testovi agilnosti, eksplozivne snage tipa brzine, tipa skočnosti, zatim frekvencije pokreta, funkcionalnih sposobnosti, antropometrijske karakteristike i sl. Pogledajte video aktual sa testiranja, kao i slike koje smo pripremili samo za Vas.
Ivy
 
  23.12.2006.
 
DODJELE NAJBOLJIMA SPORTAŠIMA
 
- U četvrtak u kazališnoj dvorani Zorin dom održan je 44. izbor najboljih u sportu grada Karlovca, Karlovačke športske zajednice i 52. u izboru karlovačkog tjednika. Među nagrađenima su i članovi taekwondo kluba Banija. Marija Vičić za ostvarene rezultate u ovoj godini, dobila je nagradu kao najbolji mladi sportaš. Za najboljeg trenera godine izabran je trener kluba Neven Trbojević, koji je već treću godinu za redom najbolji trener u Karlovačkom sportu. 2004. i 2005. godinu dobio je nagradu za najboljeg trenera u županiji, dok je ove godine dobio i nagradu grada Karlovca. Možemo spomenuti da je ove godine klub dobio posebnu nagradu KAŠ-a za najbolju suradnju sa medijima. Više na video aktualu.
Lee
  22.12.2006.
nagrađeni sportaši
 
 
LICE S NASLOVNICE
 
- U ovotjednom izdanju tv vodiča i informativnim-promidžbenim novinama pod nazivom «Bjelovarsko zvono», lice s naslovnice je naša Ana Kozić iz Tk Bjelovar. Uz informacije i tv program, možete pročitati intervju sa Anom o njezinim sportskim danima i uspjesima.
  22.12.2006.
Ana Kozić, lice s naslovnice
 
SVJETSKA TAEKWONDO LIGA
 
- Prije nekoliko godina pisali smo članak o WTL organizaciji, a sada smo objavili malu reportažu o pravilima i video prilozima. Na linku opširnije možete saznati više o profesionalnoj sportskoj organizaciji koja novčano nagrađuje najbolje sportaše, te samo kvalificirani sportaši mogu biti izabrani za članove WTL-a u skladu sa kriterijima određenim od strane WTL-a.
Ivy
 
  20.12.2006.
 
REVIJA BORILAČKIH VJEŠTINA
 
- U prepunoj dvorani školske sportske dvorana Maladost u Karlovcu održala se 2. revija borilačkih vještina «memorijal Jovice Glogovca». Organizatori revije su kung fu wushu klub «Jovica Glogovac». Veliko iznenađenje i oduševljene izazvala je dekoracija i organizacija ove revije. Iako neke vještine nisu bile toliko atraktivne sam ambijent i ozvučenje je dalo određenu dinamiku vještine. Ovakvu reviju neće biti lako nadmašiti, pa za sve one koji nisu bili prisutni pripremili smo prilog na video klipu. Čestitke klubu na organizaciji.
Lee
  18.12.2006.
odlična organizacija
 
 
TRENINZI REPREZENTACIJE
 
- Ovoga vikenda u Zagrebu u dvorani 4 Doma sportova, održana su dva treninga za seniorske i juniorske ženske reprezentativne kandidate. Trening je vodio trener ženske juniorske i seniorske reprezentacije Hong Seung Ki. Slijedeće okupljanje se planira sredinom siječnja, a na treningu će prisustvovati samo kandidati koji budu pozvani od strane HTS-a.
Lee
  17.12.2006.
 
PLEMENITA MARIJA
 
- Marija Vičić sudjeluje u akciji dobrotvorne svrhe za djecu sa posebnim potrebama. Na prijedlog profesora Karlovačke gimnazije Mariju kao najuspješniju Karlovačku sportašicu fotografirat će poznati fotograf, a njezine fotografije biti će prodane na aukciju. Nadamo se da će ovako plemenit potez Marije biti primjer svim sportašima i drugim ljudima.
Lee
  15.12.2006.
 
STIPENDIJE ZA ONE NAJBOLJE
 
- U utorak održana je svečanost dodjele ugovora o stipendijama učenika i studenata, te dodjele nagrada najuspješnijim učenicima, mentorima i sportašima u karlovačkoj županiji. Dodjela se održala u Gratskom kazalištu Zorin dom, a među nagrađenim sportašima jednokratne stipendije dobile su i dvije predstavnice taekwondo kluba Banija, juniorke Elena Grgić i Marija Vičić koje su zbog ostvarenih rezultata i ove godine dobile novčanu nagradu.
Lee
  14.12.2006.
nagrađene sportašice
 
 
TISAK O TAEKWONDOU
  12.12.2006.
 
 
Kao što smo postavili pitanje u anketi da li «smatrate da je tkd medijski slabo prezentiran?», postavlja se drugo pitanje: što sve trebamo učiniti da bi se o nama pisalo? Pa evo, objavili smo dva impresivno iznenađujuća članka. Prvi je izašao u areni o našoj europskoj prvakinji Iskri Pezdirc iz Tk Osvita, a drugi je članak izašao u 24sata o atraktivnim borbama sa Azijskih igara anonimnog autora. Ipak nas netko prati!! Bitno je samo koliko ćemo se zalagati i novinare vući za rukav da nešto napišu.
Lee
 
 
KADETI NA PROVJERI
 
- Ovoga vikenda u Zagrebu održao se kontrolni trening potencijalnih kadetskih ženskih i muških reprezentativnih kandidata. U osnovnoj školi «Josipa Račića» održao se trening za ženske kandidate pod vodstvom trenera Dinka Koštića, a u Domu sportova održao se trening muških kandidata pod vodstvom trenera Dragana Pinjuha. Slijedeći trening održati će se za juniorske muške i ženske kandidate sredinom ovoga mjeseca.
Lee
  11.12.2006.
 
GOSTOVANJE NA TELEVIZIJI
 
- U nedjelju na tjednoj sportskoj emisiji «kineski zid» lokalne televizije 4rijeke, gostovali su članovi taekwondo kluba Banija. Trener kluba Neven Trbojević i Marija Vičić u polu satnoj emisiji govorili su o uspjesima klub u ovoj godini, te uspjehu Marije Vičić. Od zanimljivih tema možemo spomenuti i predstavljanje redakcije naše web stranice, koja je dobila masu hvale vrijednih pohvala za aktivnosti vezanih uz sami taekwondo.
Lee
  11.12.2006.
 
BANIJA EKIPNO PRVA
- U subotu u organizaciji Taekwondo kluba «Duga Resa» održan je 4. tradicionalni turnir «SVETI NIKOLA» za kadete i kadetkinje. Među 16 ekipa nastupilo je 82 natjecatelja. U ekipnoj konkurenciji kod kadetkinja prvo mjesto osvojila je BANIJA sa 32 boda, drugo PANTERA sa 18 bodova i treće mjesto Bjelovar sa 17 bodova. Kod kadeta prvo mjesto osvojila je ekipa DUGA RESE sa 42 boda, drugi je bio JASTREB sa 21 bodom i treća BANIJA sa 13 bodova.
Za ovaj odličan rezultat mladih banijanskih nada najzaslužniji su bili: Ana Vranešić -39, Valentina Malović -43, Iva Požega-27 i Iva Miličević +55 koje su osvojile prva mjesta, te Tara-Marija Malović -27, koja je osvojila drugo mjesto i Martina Brozović -39 koja je osvojila treće mjesto u konkurenciji kadetkinja. U konkurenciji Kadeta Kristijan Cindrić -39 osvojio je prvo mjesto, dok su druga mjesta osvojili: Renato Boljkovac -27 i Toni Požega -43kg.
Lee
  03.12.2006.