...  
     
 
 
  NAJBOLJI BORCI KLUBA ZA 2013.g 26.12.2013.
Odrađena su tri kvalifikacijskih turnira, na kojima je Tena Kunović (-49kg) osvojila prva mjesta, te se na taj način upisala na listu putnika za svjetsko juniorsko prvenstvo u ožujku 2014. (u Kineskom Tajpehu) Od deset ženskih kategorija hrvatska reprezentacija nastupiti će samo sa pet ženskih i pet muških kategorija. Među njima nalazi se i Tena Kunović koju slijedećih tri mjeseca očekuju žestoke pripreme. Od
SENIORKA
MATEJA KUNOVIĆ
SENIOR
/
JUNIORKA
ANA VRANEŠIĆ
JUNIOR
LUKA MLINAC
KADETKINJA
ANA ĐARMATI
KADET
LOVRO PERKOVIĆ
NAJBOLJI BORAC RANG LISTE:
TENA KUNOVIĆ
NOVČANA NAGRADA
5.000,00kn
MATEJA KUNOVIĆ
1.000,00kn
ANA VRANEŠIĆ

Luka
.
  GOST EMISIJE "TURKI PARTY" NA HRT2 31.12.2012.
Nakon prikazivanja filma „Pandas team“ ,u odličnoj organizaciji članova taekwondo klubu „Dubrava“, organiziran je intervju poznatog medijskog voditelja g. Zlatka Turkalja, koji vodi popularnu emisiju na HRT 2 „Turki Party“. U emisiji prisustvovao je naš glavni trener i producent filma Neven Trbojević. Što je trener izjavio pogledajte na linku video. Film je dobio odlične komentare popularnih javnih osoba.
Marina
.
  PROMOCIJE NAŠEG FILMA 30.12.2012.
Nakon premijere našeg taekwondo filma „Pandas team“ veliko zanimanje za prikazivanje izrazili su neki zagrebački klubovi, pa se film prikazivao i prezentirao članovima taekwondo klubova „Casper“, tkd Dubrava, gdje su prisustvovali i članovi tkd kluba “Zaprešić“. Uz brojne članove klubova naš film prije blagdanskih praznika mogli su vidjeti i studenti Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Prije nego što krenemo sa distribucijom DVD-a film ćemo prezentirati u još nekoliko klubova.
Marina
.
  PREMIJERA PRVOG TAEKWONDO FILMA 09.12.2012.
Ovih dana mediji su najavljivali najveći taekwondo događaj u Karlovcu, koji su pripremili naši članovi kluba. Naime, održana je premijera prvog taekwondo filma pod pokroviteljstvom Hrvatske olimpijske akademije, kojeg su snimili upravo sportaši kluba. Uz premijeru filma trener kluba Neven Trbojević okupio je sve taekwondo olimpijce koji su nastupili na Olimpijskim igrama u poslijednje 24 godine, od 1988. do 2012. godine. Na premijeri su se pojavili i primili posebno priznanje od kluba: Lucija i Ana Zaninović, Martina Zubčić, Sandra Šarić, Nataša Vezmar, Miet Filipović, Dragan Jurilj, Ivica Klaić i Dražen Perković. Ovako lijepa gesta vrhunskih sportaša, što su se okupili bez razmišljanja i bez obzira na relaciju na kojoj žive, može biti za primjer svim sportašima da je prijateljstvo jedno od najcjenjenijih vrijednosti koje možemo imati u životu. Uz Olimpijce premijeru su popratili svjetski prvak Filip Grgić, te trener ženske seniorske reprezentacije Toni Tomas i trenerica ženske juniorske reprezentacije Lidija Katalinić – Špoljarić, te ostali prijatelji i treneri iz ostalih klubova. Od uvaženih čelnika saveza i grada premijeri su prisustvovali prof.dr.sc.Franjo Prot , član vijeća Hrvatskog Olimpijskog odbora, prof. Milan Koloman, ravnatelja Hrvatske Olimpijske Akademije koja je ujedno i pokrovitelj filma, Boris Balent, predsjednik Hrvatske asocijacije Sportskih Psihologa i suradnika Hrvatske Olimpijske akademije i Kineziološkog fakulteta, Tomislav Paškvalin, ravnatelj Centra za istraživanje i razvoj sporta (CIRS) iz Zagreba ,Siniša Krajač, direktor Ureda Lokalnog sporta. članovi uprave Hrvatskog Taekwondo saveza na čelu sa predsjednikom prof.dr.sc Franjom Protom, glavnom tajnicom gđicom. Mihaelom Štrok, i direktorom reprezentacije Petrom Josipovićim, gospođa Marina Kolaković, dogradonačelnica grada Karlovca, gospodin Josip Zaborski, predsjednika Saveza Športova Karlovačke županije i predsjednika županijske skupštine, gospodin Želimir Feitl, predsjednik Karlovačke sportske zajednice, ostali članovi uprave Karlovačke sportske zajednice, te predstavnice Kino kluba Karlovac, gđice Ksenija Sanković i Adrijana Dimić. Nakon dodjele prriznanja i završnih govora naša klupska voditeljica Tijana Šafar Vujić najavila je film....više na linku.
Marina
.
 
 
 
  GOSTOVANJE NA TREND RADIJU 02.12.2012.
Prije same premijere filma treneri kluba Neven Trbojević i Branimir Graba gostovali su na Trend radiju i televiziji gdje su sudjelovali u popularnoj emisiji "Gost dana". U emisiji u kojoj su već stalni gosti treneri su u ulozi scenarista i redatelja predstavili i najavili premijeru filma, te događaj koji će okupiti sve olimpijce na jednom mjestu. Što su zanimljivog rekli pogledajte u video prilogu.
Marina
.
  ĐARMATI PRVA, POŽEGA TREĆA 02.12.2012.
U Osijeku je u sportskoj dvorani "Gradski vrt" održano je Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje. Na prvenstvu nastupilo je 330 natjecatelja iz 59 klubova. Banija Pandas team nastupio je s 9 natjecatelja od kojih su smo dvoje osvojili medalju. U kategoriji +59kg Ana Đarmati (6:0, 10:2, 17:3, 13:3) obranila je prošlogodišnji naslov prvakinje te po drugi puta osvojila titulu najbolje u državi. Iva Požega -59kg (4:3, 6:10) osvojila je brončanu medalju. U borbama za medalju izgubile su: Ivana Vranešić -59kg (15:8, 1:2), Tena Kunović -51kg (8:2, 10:13), Sara Protulipac -47kg (8:0, 6:8), u 2. Kolu ispali su: Matej Mlinac –53kg (17:4, 0:2) i Anton Španić +65kg (13:12, 2:7) te u 1. Kolu Eric Žgela -41kg (0:6) i Ljiljana Brkić -55kg (3:2). Banijanke su zauzele 4. mjesto u ekipnom poretku kod kadetkinja.
Marina
.
  ODRŽANA PRESICA KLUBA 29.11.2012.
U našem trening centru održana je tiskovna konferencija povodom premijere prvog taekwondo igranog filma u hrvatskoj pod pokroviteljstvom Hrvatske Olimpijske akademije. Uz samu premijeru svečanost promocije filma uveličati će i dodjela nagrada svim olimpijcima koji su sudjelovali na olimpijskim igrama od 1988.g- 2012. godine. Među njima su: Ana i Lucija Zaninović, Martina Zubčić, Sandra Šarić, Nataša Vezmar, Dragan Jurilj, Miet Filipović, Ivica Klaić, Robert Tomašević i Dražen Perković. Svečana premijera održati će se 04.12. u Gradskom kazalištu „Zorin dom“ sa početkom u 19 sati.
Marina
.
  KUNOVIĆ I TRBOJEVIĆ MEĐU NAJBOLJIMA 18.11.2012.
Na kraju godine održana je sjednica Skupštine Hrvatskog taekwondo saveza u hotelu Sheraton Fourpoints Panorama a na Skupštini prisustvovalo je osamdesetak opunomoćenika koji sudjelovali u radu Skupštine. U radnom djelu vidio se duh Banijanaca pa se u prezentacijskom dijelu spominjala Mateja Kunović kao nagrađena sportašica HOO-a, u proglašenju najboljih sportaša proglašena je Mateja Kunović koja je osvajanjem svjetske medalje proglašena najboljom hrvatskom mladom sportašicom. U konkurenciji trenera Neven Trbojević proglašen je najboljim trenerom za ostvarene rezultate na svjetskom prvenstvu. Na samom kraju predsjednik HTS-a predstavio je i najavio naš prvi igrani film „Pandas Team“ te pozdravio ovako kreativan rad našeg kluba, te pozvao sve prisutne na premijeru filma. U svečanom dijelu Sjednice uručene su diplome za izobrazbu kadrova Hrvatske olimpijske akademije koju je uspješno položio trener Neven Trbojević.
Marina
.
  PRVI HRVATSKI TAEKWONDO FILM 17.11.2012.
Iako je naš klub poznat po raznim aktivnostima, ovoga su puta Pande nadmašile same sebe. Naime, za vrijeme su Uskršnjih praznika treneri kluba došli na ideju kako bi ih mogli učiniti zanimljivima i kako bi slobodno vrijeme naših sportaša učinili zabavnijim, korisnijim i kreativnijim, a uložen se zajednički trud tek sada vidi i cijeni. Ovaj je film odličan za promociju kluba jer su prikazane sve selekcije djece koje okuplja, ali će se ovako i mnogima približiti red kluba te sportski djelatnici u kojima provode svoje aktivnosti. Uz klupsku promociju, ova je priča za mnoge gledatelje i zanimljiva jer približava sistem treninga, natjecanja, sporta, grada i ostalih vrijednosti koje ovaj film promiče. Film može biti uzor svim sportskim djelatnicima da nije bitan samo rad u dvorani već da se s djecom trebaju baviti svakodnevno, da ih se animira na razne načine kako bi izvukli razne kreativne sposobnosti umjesto da se lijepe za monitore i mobitele. U film je od 80 minuta uloženo nula kuna. Snimalo e na natjecanjima na kojima smo ionako sudjelovali , pa je tako važno bilo imati samo kameru, želju, ideju i dobru volju. Uz odličnu marketinšku ideju ovaj će se film promovirati na raznim filmskim festivalima amaterskog filma, te na lokalnoj televiziji i karlovačkom kinu gdje će se održati prva premijera. Ovo je drugi taekwondo igrani film. Prvi je izašao u novije vrijeme, otkad je taekwondo postao olimpijski sport, "Dwitchagy" Korejske produkcije. Mi smo trenutno drugi, iako ne možemo to sa sigurnošću reći, možda ima još ovakvih taekwondo "trash" filmova za koje mnogi ne znaju. Uz predsjednika HTS-a ovaj će se film promovirati na svjetskoj WTF skupštini u Meksiku 2013.g. tako da će biti titlovan na engleskom jeziku. Na ideju su došli treneri u jednom karlovačkom caffe baru. Odlučili su snimiti dugometražni igrani film u kojem bi naši sportaši glumilite kako bi se okušali i upoznali s glumačkim sposobnostima, koje su zaista teške. Nakon što je naša natjecateljska ekipa pristala na ovu kreativnu radionicu, treneri su osmislili scenarij i tekst koje će svaki pojedinac odglumiti. Snimalo se u svim dijelovima grada, dok je glavni dio sniman u našem trening centru. Dok se film snimao dobro se zabavljalo uz silna ponavljanja zbog grešaka na setu . Prvi film koji je proizašao iz radionice Nevena Trbojevića i nekadašnje firme trboartstudio bila je dokumentarna emisija o klubu „Od snova do vrhova“ dok su sada napravljeni prvi glumački koraci. U filmu su sudjelovala dvadesetidva glumca od kojih su posebni gosti: prof.dr.sc. FRANJO PROT i bivši fizioterapeut Janice Kostelić DANKO BUTALA, dok u glavnim ulogama glume BRANIMIR GRBA I TOMISLAV BOSANAC. U ostalim s ulogama: DOMINIK BRKIĆ, LJILJANA BRKIĆ, DANKO BUTALA, ANA ĐARMATI, DARIO GRBA, MATEJA KUNOVIĆ, TENA KUNOVIĆ, NANCY MAGDIĆ, TARA MARIJA MALOVIĆ, LUKA MLINAC, IVA POŽEGA, SARA PROTULIPAC, IVANA RADOVIĆ, NEVEN TRBOJEVIĆ, MARINA VRBANIĆ, TINA VRBANIĆ, ANA VRANEŠIĆ, IVANA VRANEŠIĆ, ERIC ŽGELA
Marina
.
  ANA I MATEJA NA TREND RADIJU I TV-u 14.11.2012.
Nakon završenih turnira za juniorke i seniorke našeg kluba, ekipa trend radija u emisiji „Gost dana“ ugostila je naše najtrofejnije sportašice koje su ove godine dominirale sportskim borilištem. Naime, Mateja Kunović i Ana Vranešić upoznale su javnost s svojim rezultatima koje su postizale ove godine, te gdje su sve bile, radile i čine se bave u slobodno vrijeme. Nešto više o razgovoru pogledajte na linku video.
Marina
.
  ZLATO, SREBRO I BRONCA 12.11.2012.
Iza nas je vikend prepun dobrih borbi i odlične atmosfere. Naime u Zagrebu, u dvorani Doma sportova održan je 18. Croatia Open. Ove godine broj natjecatelja dosegnuo je broj vrtoglavih 1.382 što uz podatak da je nastupilo 202 ekipa među kojima natjecatelji iz 34 države, 15 nacionalnih timova. Banija Pandas tim nastupio je u svim dobnim selekcijama a najuspješnije bile su kadetkinje kluba koje su osvojile ekipno 4. mjesto od 190 timova u toj dobnoj skupini. Osvojene su tri medalje a najbolja bila sa zlatnom medaljom Tena Kunović -51kg (10:0, 0:12, 6:3, 15:2, 15:5) ona je ujedno i druga najbolja kadetkinja turnira od 208 kadetkinja. Srebrnu medalju osvojila je Ana Đarmati +59kg ( 21:0, 14:0, 11:4, 3:3) dok jebrončana bila Iva Požega -59kg (6:3, 13:4, 3:6). Za medalje izgubili su Sara Protulipac -47kg (9:3, 21:5, 11:11), Ljiljana Brkić -55kg( 8:4, 0:2), Mateja Kunović -46kg (8:2, 6:7) i Anton Španić (6:3, 2:14), dok su u prvom kolu ispali Ivan Vranešić -59kg (1:3), Luka Mlinac -73 (3:9) i Nancy Magdić -52kg (0:15).

Marina
.
  MATEJA DRUGA, ANA OSMA U EUROPI 08.11.2012.
Nova imena na ranking listi TaekwondoDATA. Nakon održanog posljednjeg A-turnira u Beogradu stanje na ranking listi kod juniorki se promijenilo, pa tako u Europi u kategoriji juniorki -46kg Mateja Kunović je na 2.mjestu, dok se u seniorskoj konkurenciji pomaknula za dvadeset pozicija i sada je na 21.mjestu od evidentirano 142 sportašice. Na svjetskoj ranking listi kod juniorki -46kg Mateja je na 6.mjestu od 345 sportašica dok je kod seniorki u istoj kategoriji na 42.mjestu od 362 sportašice. Kod juniorki -63kg Ana Vranešić je na 8.mjestu u Europi od 178 sportašica. U svijetu je na 10.mjestu od 299 sportašica. Ostali naši borci nisu dobili bodove u kadetskoj selekciji ali su upisane osvojene medalje. Od novih imena na TaekwondoDATA je kadetkinja Iva Požega -55kg.
Marina
.
  KADETKINJE PRVE, KADETI TREĆI 28.10.2012.
U Zagrebu održano je najveći međunarodno natjecanje u Hrvatskoj pod nazivom „Jastreb Open“. Na turniru je nastupilo 910 natjecatelja iz 76 klubova i 6 država. Natjecateljska ekipa Banije Pandas tima nastupila je sa deset natjecatelja u muškom i ženskom kadetskom sastavu. Ukupno su osvojene četiri zlatne medalje, jedna srebrna i jedna brončana medalja. U ekipnom plasmanu kadetkinje Banije osvojile su ekipno prvo mjesto ispred druge plasirane ekipe Zaprešića i treće plasiranog Osvita iz Zagreba. Kadeti Banije osvojili su ekipno treće mjesto. Najuspješnija kadetkinja turnira proglašena je Tena Kunović -51kg. U pojedinačnoj konkurenciji prva mjesta osvojile su: Tena Kunović -51kg (3:0, 3:1, 12:3) Ivana Vranešić -59kg (4:0, 9:3), Ana Đarmati +59kg (7:0, 6:0), Matej Mlinac -65kg (8:5, 8:3, 3:0), srebrnu medalju osvojio je Anton Španić +65kg (2:1, 12:0,2:5) te treće mjesto osvojila je Katarina Latković -39kg (12:0, 0:5). Bez medalje ostali su: Nikolina Žgela (6:1, 1:7) , Franka Turić -36kg (5:6), Eric Žgela -41kg (1:9) i Iva Požega -59kg(0:6).
EKIPNI PLASMAN KADETKINJE A
1. BANIJA PANDAS
2. ZAPREŠIĆ
3. OSVIT
EKIPNI PLASMAN KADETI
1. VUKOVI
2. DUBRAVA
3. BANIJA PANDAS

Marina
.
  GALEB BELGRADE TROPHY 22.10.2012.
Prošlog vikenda u Beogradu održano je 10.Otvoreno prvenstvo Srbije poznatije kao „Galeb Belgrade Trophy“. Na ovom A-turniru nastupilo je 829 natjecatelja iz 120 timova. Na prvenstvu nastupila je i peteročlana ekipa Banija Pandas tima gdje su osvojili lijepe rezultate. Za seniorsku reprezentaciju nastupila je Mateja Kunović -46kg ( 9:5, 11:6, predaja, 12:2) koja je osvojila prvo mjesto, te u konkurenciji seniorki proglašena kao druga najbolja seniorka turnira. Mateji je ovo bio kontrolni turnir za nastup na svjetskom seniorskom prvenstvu u Maksiku. Drugo mjesto osvojila je kadetkinja Iva Požega -59kg( 7:2, 6:2, 9:12), treće mjesto osvojila je juniorka Ana Vranešić -63kg (8:4, 9:7) koja je zbog povrede koljena zaustavljena u polufinalu, te treće su i kadetkinje Ivana Vranešić -59kg (15:2, 2:7) i Ljiljana Brkić -55kg (8:1, 7:2, 7:10).
Marina
.
  BANIJANKE PRVE NA KONDOR OPENU 06.10.2012.
Na prvom kvalifikacijskom turniru za Europsko juniorsko prvenstvo, koje se održava slijedeće godine u Portugalu, nastupila je juniorska i kadetska selekcija Banija Pandas tima. Na natjecanju nastupilo je 486 natjecatelja iz 67 klubova. U ženskoj selekciji svih dobnih uzrasta (mlađe kadetkinje, kadetkinje, juniorke i seniorke) Banijanke su ekipno osvojile prvo mjesto Ukupno je osvojeno četiri zlatne medalje, tri srebrne i jedna brončana medalja. Zlatne medalje kod juniorki osvojile su: Mateja Kunović -46kg (19:7, 10:2) i Ana Vranešić -63kg (7:0,12:7,8:7), juniorka Nancy Magdić -52kg (16:13,3:8) zbog povrede palca predala je borbu te osvojila treće mjesto. Kod kadetkinja zlatne medalje osvojile su: Ivana Vranešić -59kg (2:0, 2:1, 8:0) i Ana Đarmati +59kg (18:0, 18:1, 13:0), srebrne medalje pripale su Ljiljana Brkić -55kg (12:0, 4:5), Iva Požega -59kg (11:9, 7:2, 0:8) i Anton Španić +65kg (11:3,1:9).
EKIPNI PLASMAN SVE ŽENSKE SELEKCIJE
1. BANIJA PANDAS
2. DUBRAVA
3. BISTRA
EKIPNI PLASMAN SVE MUŠKE SELEKCIJE
1. JASTREB
2. SAJNAMI
3. FENIKS VUKOMEREC

Marina
.
  PRIPREME SPECIJALIZACIJE U SPLITU 06.10.2012.
Ovog tjedna natjecateljice Banija Pandas tima u sastavu Mateja Kunović, Ana i Ivana Vranešić i Ana Đarmati vratile su se iz Splita gdje su odrađivale završne pripreme specijalizacije prije kontrolnih turnira za Europsko prvenstvo. U dogovoru trenera kluba Nevena Trbojevića s najboljim hrvatskim trenerom Toni Tomasom i Veljkom Laurom dogovorena je blistava suradnja između ova dva kluba. Naime, potencijalni i vrhunski sportaši iz Banije trenirati će u najboljem taekwondo klubu „Marjan“. Treninzi su se održavali tri puta dnevno a treninge su vodili u jutarnjem terminu: Veljko Laura, popodne: Neven Trbojević, te navečer: Toni Tomas. Treninzi i sparinzi sa sestrama Zaninović i ostalim vrhunskim sportašima iz Marjana uvelike će pomoći našim sportašicama da se što bolje pripreme, kako bi se što bolje plasirale na europskom prvenstvu koje će se održati slijedeće godine u Portugalu. Slijedeće zajedničke pripreme se održavaju sredinom prosinca.
Marina
.
  NAŠA PRIČA NA WEBU KA PORTAL 02.10.2012.
Oduševljeni novinari najpopularnijeg karlovačkog portala Ka portal objavili su priču o nastanku našeg suvremenog trening centra. Pošto se redakcija portala gotovo nalazi u istom dvorištu kao i naš trening centar, iz prve ruke novinari su mogli vidjeti koliko smo vremena i žrtvovanja uložili kako bi od devastiranog prostora napravili ovako lijep trening centar. Tako su novinari odlučili pustiti priču u javnost kako bi sve karlovčane mogli nadahnuti našom pričom. Nakon pozitivnih i lijepih komentara sportski portal KAŠa objavio je i kolumnu na osnovu te priče. Zahvaljujemo se svim čitateljima na moralnoj potpori kuju nam daju. Hvala! Vidi link Tisak.
Marina
.
  FEŠTA U KLUBU "OTVORENJE PEČENJARE" 30.09.2012.
Cijelo ljeto marljivi ljudi u klubu su radili i radili kako bi napravili ugodan okoliš oko kluba. Pošto je to bio razlog zašto se društvo do sada nije okupilo, bilo je vrijeme da javno otvore pečenjaru koja ne samo da dobro i kvalitetno peče već svojim izgledom krasi vanjski ulaz kluba. Na otvorenje fešte ugostili smo i naše stare prijatelje iz švedskog kluba Toigye Panthers koji su se zabavili s našim roditeljima i sportašima. Dok su se staro društvo zabavljalo uz vatricu i cugicu naši sportaši su organizirali karaoke party gdje su svojim pjesmama oduševili sve prisutne. Oni manje muzikalni organizirali su natjecanje u nintendu Vii.
Marina
.
  NASTUP U SENIORSKOJ REPREZENTACIJI 25.09.2012.
Odlukom trenera ženske seniorske reprezentacije Toni Tomasa, na osnovu rezultata u seniorskoj konkurenciji, iz našeg kluba pozvana je Mateja Kunović u kategoriji do -46kg koja će nastupiti na 11. Galeb Open 2012. (ETU turnir A- klase) u Beogradu 21. listopada. Mateja je ove godine ostvarila odlične plasmane na Austria openu 2012. (ETU turnir A- klase) gdje je osvojila 1.mjesto i na seniorskom prvenstvu hrvatske gdje je osvojila 2.mjesto. Mateju očekuje još nekoliko nastupa u seniorskoj reprezentaciji na A-turnirima kako bi izborila mjesto za seniorsko svjetsko prvenstvo koje se održava u srpnju u Meksiku.
Marina
.
  GOSTOVANJE U EMISIJI TREND RADIJA 24.09.2012.
Na poziv voditelja popularnog regionalnog „Trend“ radija i tv-a „4 rijeke“ , trener kluba Neven Trbojević odazvao se pozivu, te nastupio u emisiji „Gost dana“. U vrloj ugodnoj atmosferi trener kluba odgovarao je na sva pitanja voditelja te svim slušateljima i gledaocima upoznao aktivnosti i rezultate kluba koje smo ove godine ostvarili. Urednik i voditelj emisije Dario Maradin prisjetio se treninga i natjecanja u našem klubu jer je i on bio dio našeg tima. Pogledajte u aktualu razgovor našeg trenera.
Marina
.
  DIPLOMIRAO TRENER TRBOJEVIĆ 21.09.2012.
Ovog tjedna u sportskom centru Cro Combat u Skradinu održano je završno predavanje za taekwondo trenere koje organizira i provodi Hrvatska olimpijska akademija u suradnji sa Hrvatskim taekwondo savezom. Glavni trener i sportski direktor našeg kluba Neven Trbojević, nosioc crnog pojasa 5.dan, postao je diplomirani taekwondo trener Hrvatske olimpijske akademije. Uz dugogodišnja trenerska priznanja i postignuća u sportu ova titula je službena potvrda o trenerskom pozivu najveće sportske krovne organizacije. Promocija dodjeljivanja diplome organizirati će HTS na godišnjoj skupštini saveza u prosincu. Ovom diplomom treneri će steći uvjerenje i zvanje taekwondo trener koje će im biti upisano u radnu knjižicu i time će imati zakonsko pravo provoditi taekwondo program na području Republike Hrvatske.
Marina
.
  DODJELA NAGRADE "D. PETROVIĆ" 10.09.2012.
Na prigodnoj svečanosti u Muzejsko-memorijalnom centru "Dražen Petrović" uručene su Nagrade darovitim mladim sportašima i ekipama za izvanredne sportske rezultate i sportski razvoj. U konkurenciji sportašica nagradu je dobila naša Mateja Kunović, koja je ove godine osvojila 3. mjesto u kategoriji do 46kg na Svjetskom juniorskom prvenstvu u egipatskom Sharm El Sheiku, ona je ujedno i prva Karlovčanka koja je primila ovako veliku nagradu. Najuspješnijim sportašem proglašen skakač s motkom Ivan Horvat. Svečanosti su, uz brojne sportaše nazočili i počasni član MOO-a Antun Vrdoljak, pomoćnik ministra za sport Petar Skansi, predsjednica saborskog Odbora za mlade i sport Jadranka Kosor, predsjednik Skupštine grada Zagreba Davor Bernardić i drugi uzvanici. Iz taekwondoa su nazočili: predsjednik HTS-a prof. Franjo Prot, glavna tajnica Mihaela Štrok, te predsjednik i trener kluba Branko i Neven Trbojević, Martina Zubčić. Sukladno Pravilniku HOO-a Mateja Kunović i Ivan Horvat dobit će novčane nagrade u iznosu od 20.000 kuna bruto.
Marina
.
  KINO ZABAVA U KLUBU 08.09.2012.
Kao što je poznato da naš Pandas team ne samo da treniraju zajedno već i slobodno vrijeme provode skupa. Ovoga vikenda prije večernjeg izlaska, u našem trening centru , okupila se ekipa kako bi se zabavila u našoj kino dvorani, te uz filmove, sokiće i grickalice cijeli tim proveo je ugodno i zabavno.
Marina
.
  UPISI NOVIH ČLANOVA 04.09.2012.
Na samom početku nove školske godine naši treneri prezentirali su klub po svim osnovnim školama našeg grada te pozvali učenike da se pridruže i u ključe u rad našeg kluba. Prezentacija se održala u osnovnim školama: Banija, Dragojla Jarnjević, Grabrik, Braća Seljan, Dubovac i Turanj. Svi zainteresirani učenici mogu doći u trening centar u ovim terminima:
VRTIČANCI (4.-6. godina)
ŠKOLARCI (7.-16 godina)
PONEDJELJAK, SRIJEDA I PETAK
PONEDJELJAK, SRIJEDA I PETAK
17:00 - 18:00
18:30 - 20:00

Marina
.
  NAGRADA "DRAŽENA PETROVIĆA" 01.09.2012.
Ovih dana naš klub dobio je fantastične vijesti koje su nas vrlo oduševile. U Zagrebu održan je odbor za izbor i proglašenje dobitnika Nagrade „Dražen Petrović“ za 2012. godinu. Rezultati izbora su fantastični za naš klub kao i za naš grad, jer po prvi puta ovako velika i najveća nagrada u državi za mlade sportaše pripala je našoj Mateji Kunović. Ona je u konkurenciji najuspješnije sportašice, među kojima je bilo osam kandidatkinja, izborila titulu najbolje. Sukladno Pravilniku Mateja će dobiti novčanu nagradu u iznosu od 20.000 kuna bruto, dok će za ostvarene rezultate u seniorskoj selekciji prema klupskom pravilniku dobiti 7.000 kuna neto. Ovakvom nagradom možemo se pohvaliti jer je do sada ovu nagradu dobio samo: Filip Grgić i Martina Zubčić. Odluku o izboru dobitnika Nagrade donosi Odbor kojeg čine predstavnici Vijeća HOO-a, Hrvatskog zbora sportskih novinara, Hrvatskog kluba olimpijaca, te Sportskih novosti. Ovogodišnji odbor djelovao je u sastavu: Marijan Maras, Zvjezdana Tuma Pavlov, Dragutin Kamenski (članovi Vijeća HOO-a); Iva Perdec-Augustić, Romana Caput-Jogunica, Vinko Knežević (Hrvatski zbor sportskih novinara); Zoran Primorac, Martina Zubčić, Tamara Boroš (Hrvatski klub olimpijaca), a predsjednik Odbora je Zvonimir Boban. Nagrada „Dražen Petrović“ svečano će se dodijeliti 10. rujna 2012. u 12 sati, u Muzejsko-memorijalnom centru Dražen Petrović. Čestitke našoj Mateji!!!
Marina
.
  ZAVRŠNO ČIŠĆENJE DVORANE 30.08.2012.
Za vrijeme ljetnih praznika naši marljivi članovi uprave cijelo ljeto su uređivali prostorije kluba. Dok su naši natjecatelji vrijedno i marljivo trenirali, treneri su ujedno i osvježili unutarnje prostorije trening centra kako bi u što boljem svijetlu dočekali nove i stare članove kluba. Nakon završenog treninga naš vrijedni pandas tim je oprao, oribao i očistio dvoranu i ostale prostorije. Dvorana je spremna za nastavak sezone natjecateljske sezone.
Marina
.
  UREĐENA TERASA TRENING CENTRA 24.08.2012.
Kako prošle godine tako i ove, naši vrijedni članovi uprave cijelo ljeto uređuju terasu našeg trening centra. Pošto naši natjecatelji svake godine postižu odlične rezultate uvjeti za organiziranje raznih skupova i veselica nisu bili u najboljem ruhu, pa tako uz prelijepu uređenu terasu trener kluba izradio je i pečenjaru koja ujedno i krasi cijelo dvorište. Uz vanjska uređenja centar je dobio i unutarnje osvježenje. Zahvaljujemo se svima koji su pomogli u ovogodišnjim radovima.
Marina
.
  BAZIČNE PRIPREME ZA NOVU SEZONU 24.08.2012.
Već nekoliko tjedana prva ekipa natjecateljskog Pandas tima priprema se za drugi dio natjecateljske sezone. Iako pripreme nisu održane na već tradicionalan način na jadranu, ove godine ekipa je ostala na Karlovačkim poligonima. Prošlogodišnji sistem treninga se bazirao na rusku bazičnu školu pripreme, dok ove godine glavni trener eksperimentira i sa francuskim načinom izdržljivosti. Nakon tri tjedana bazičnih priprema pande još očekuju dva tjedna specifičnih te sredinom rujna počinje situacijska kondicijska priprema.
Marina
.
  GENERALNI SPONZOR KLUBA 20.08.2012.
Uprava našeg kluba i građevinsko poduzeće „Mežnar d.o.o.“ potpisali su jednogodišnji ugovor za financijsku potporu klubu, kako bi vrhunski sportaši mogli putovati na sva natjecanja koja se održavaju u Europi i Šire. Naime, riječ je o prvom velikom ugovoru za generalnog sponzora kluba. Zbog izuzetno velikih rezultat koje smo postignuli u zadnjih nekoliko godina, ovo veliko poduzeće nagradilo nas je za sav uloženi napor koje smo ovih godina gradili. Ovakav korak u stvaranju stabilnog i jakog kluba uveliko će pomoći u ostvarenju još većih rezultata. Izjavio je glavni trener i sportski direktor Neven Trbojević.
Marina
.
  TRENER MARJANA U POSJETI 03.08.2012.
Prije odlaska na Olimpijske igre trener tkd kluba Marjan i trener kadetske muške reprezentacije Veljko Laura – Šišo boravio je u našem trening centru gdje se družio s našim trenerima. U cjelodnevnom druženju treneri su obišli gradsko kupalište gdje su i nastavili družiti do dugo u noć. Nadamo se da će velika grupa naših navijača u Londonu dati veliku potporu Ani i Luciji Zaninović kako bi osvojile dugo priželjkivane olimpijske medalje.
Marina
.
  NAJBOLJI U ŽUPANIJI 03.07.2012.
- Nakon završene I. polovice natjecateljske sezone objavljujemo rang listu najboljih taekwondo boraca karlovačke županije. Kao i prošle godine nema većih izmjena oko izbora najboljeg kluba osim nekoliko boraca u raznim dobnim skupinama. U nominaciji su samo prvenstva koje se boduju po svjetskim kriterijima WTF-a i ETU-a.
KADETKINJA
IVANA VRANEŠIĆ
TKD BANIJA
ANA ĐARMATI
TKD BANIJA
KADET
/
JUNIORKA
MATEJA KUNOVIĆ
TKD BANIJA
JUNIOR
LUKA MLINAC
TKD BANIJA
SENIOR
MATEJA KUNOVIĆ
TKD BANIJA
SENIOR
MARKO MUHIĆ
TKD KARLOVAC
PETAR LUKEŽIĆ
TKD KARLOVAC
NAJBOLJI KLUB:
TKD BANIJA

Marina
.
  TRI NOVA CRNA POJASA 16.06.2012.
- U Zagrebu održan je ispit za stjecanje zvanja od 1.-4. dana crnog pojasa. Na ispitu je prisustvovalo 80 prijavljenih kandidata te oko 15% nije zadovoljilo program ispitne komisije HTS-a. Od naših Panda crne pojase su položili Ana Đarmati za 1. poom i Tara Marija Malović za 1.dan. Trener kluba Branimir Grba položio je za 3.dan. Čestitke
Marina
.
  POLAGANJE ZA POJASEVE 09.06.2012.
- U kubu održan je ispit za stjecanje zvanja razine učeničkog pojasa od 9. do 7.kupa. Na ispitu pristupilo je 16 kandidata od kojih su svi zadovoljili i položili za novu razinu zvanja. U ispitnoj komisiji nazočili su: ispitivač HTS-a Neven Trbojević 5.dan, te treneri Branimir Grba 2.dan i Tomislav Bosanac 1.dan.
Marina
.
  DVA ZLATA I BRONCA NA AUSTRIA OPENU 05.06.2012.
-Na posljednjem održanom A-tuniru „Austria open“ u Innsbrucku nastupilo je 1062 iz 100 timova. Pandas team nastupio je sa šest natjecateljica od koje su tri osvojile medalju. Zlatnu medalju osvojila je Mateja Kunović -46kg u seniorskoj konkurenciji, što je još jedan veliki uspjeh nakon brončane medalje sa svjetskog prvenstva. Ovo je ujedno i prvo seniorsko zlato kluba na A-turniru. U prvom kolu pobijedila je Europsku prvakinju iz Francuske 4:3, Talijanku 12:0 i našu hrvatsku predstavnicu 13:4. Drugo zlato pripalo je kadetkinji Ivani Vranešić -59kg koja je u prvoj borbi pobijedila Grkinju 5:3, Njemicu 3:1 i našu hrvatsku predstavnicu 1:0. Brončanu medalju osvojila je Ana Vranešić u juniorskoj selekciji -63kg u prvoj borbi pobijedila je Talijanku 13:5, dok je u borbi za medalju izgubila od Španjolke rezultatom 3:6. Seniorka Marija Vičić dobivenu borbu rezultatom 3:0 morala je predati zbog velike povrede zgloba, kao i kadetkinja Ana Đarmati koja je zbog povrede ruke predala borbu. Kadetkinja Ljiljana Brkić u prvoj borbi pobijedila je Talijanku 10:1 dok je za medalju izgubila od Izraelke na zlatni bod. Naš tim zauzeo je jedanaesto mjesto na prvenstvu.
Marina
.
  POSKOCI U GOSTIMA 26.05.2012.
- Ovog vikenda Pande su se družile s taekwondo ekipom Poskoka iz Posušja, koji su boravili u našem trening centru. Treneri našeg kluba pokazali su prostorije našeg trening centra te uz ugodne razgovore dogovorili i buduću suradnju dva kluba. Ovakvi ugodni susreti uvelike pomažu klubu na dobroj suradnji s mnogim klubovima.
Marina
.
  OSAM MEDALJA SA GACKE 06.05.2012.
-Natjecateljska ekipa Pandas teama nastupila je na tradicionalnom turniru u Otočcu pod nazivom "Kup Gacke". Na natjecanju je nastupilo 370 natjecatelja iz 48 klubova. Pande su u juniorskoj i kadetskoj selekciji ostvarile lijepe rezultate, ukupno je osvojeno osam medalja od kojih su četiri zlatne i četiri srebrne. U ekipnoj konkurenciji juniorke su osvojile prvo mjesto dok su kadetkinje osvojile drugo mjesto. U sve ukupnom plasmanu Banijanke su osvojile treće mjesto.
EKIPNI PLASMAN KADETKINJA
1. MARJAN
2. BANIJA PANDAS
3. OSIJEK
EKIPNI PLASMAN JUNIORKE
1. BANIJA PANDAS
2. MARJAN
3. OMEGA
SVEUKUPNI PLASMAN
1. BANIJA PANDAS
2. OTOČAC
3. BANIJA PANDAS
U pojedinačnom plasmanu prve su bile juniorke: Nancy Magdić -52kg (19:16, 8:6), Ana Vranešić -63kg (7:0, 10:2) i Mateja Kunović -46kg (7:0, 9:6), te kadetkinja Ljiljana Brkić -51kg (12:1,6:1,6:4), druga mjesta ostvarile su: Tena Kunović -51kg (8:2,13:0,4:6), Ana Đarmati +59kg (22:0,12:2, predaja), Ivana Vranešić -51kg (9:8, 8:0,10:11) i Sara Protulipac -44kg (14:5, 12:0, 0:9).
Marina
.
  PROLJETNE PROMENADE 29.04.2012.
-Turistička zajednica grada Karlovca organizirala je prvu ovogodišnju tradicionalnu manifestaciju „Proljetne promenade“, koja se održala na šetalištu u Perivoju. Uz razne aktivnosti i goste natjecateljski Pandas team nastupio je na manifestaciji i prezentirao demonstraciju vještina, koju su pripremili naši natjecatelji.
Marina
.
  SEDAM MEDALJA SA "DAN GUN-a" 22.04.2012.
-Natjecateljska ekipa taekwondo Banija Pandas tima nastupila je na međunarodnom turniru „DAN GUN OPEN“ u Podsusedu gdje je nastupilo 610 natjecatelja iz 50 klubova. Još jedan uspjeh ostvarile su kadetkinje kluba gdje su u ekipnoj konkurenciji osvojile drugo mjesto, a u sveukupnom plasmanu kod kadeta i kadetkinja osvojile su treće mjesto. Ukupno su osvojile sedam medalja od kojih su četiri zlatne i tri srebrne. U pojedinačnom plasmanu prva mjesta ostvarile su: Ljiljana Brkić -51kg(6:2), Tara marija Malović -49kg(5:4), Anton Španić +65kg(K.O.,13:10) i Matej Mlinac -49kg(12:1,9:0), druga mjesta osvojile su: Ivana Vranešić -59kg(24:12, 15:8, 4:5), Iva Požega -55kg(0:13) i Tena Kunović -51kg(2:6). Bez medalje ostali su: Sara Protulipac -44kg (5:8), KatarinaLatković -36kg (3:11), Rea Purgar -36kg (0:9), AngelaČalić -30kg (0:1), Andrea Islami -27kg (3:5) i Franko Čalić - 33kg (3:10)
Marina
.
  MALE PANDE POSJETILE "GROMOVE" 20.04.2012.
-Male pande pod rotacionim svjetlima Interventne policijske jedinice Karlovac posjetile su bazu u kojoj prebiva poznata jedinica „Grom“. Na odobrenje načelnika jedinice g. Dražena Perkovića i na inicijativu g. Dubravka Šnajdera tridesetak članova kluba boravilo je u prostorijama jedinice te se upoznala sa sadržajima, opremom i prezentacijskim video materijalima rada policije. Oduševljenim članovima kluba ovakav će izlet ostati u lijepom sjećanju.
Marina
.
  POSJET ČELNIKA HTS-a 19.04.2012.
-Čelnici Hrvatskog taekwondo saveza boravili su u Karlovcu, gdje su posjetili novo otvoreni trening centar našeg kluba. Od strane HTS-a susretu su prisustvovali predsjednik prof.dr.sc.Franjo Prot, glavna tajnica Mihaela Štrok i direktor reprezentacije Petar Josipović. Predsjednik kluba Branko Trbojević i sportski direktor kluba Neven Trbojević pokazali su im novi trening centar kluba, te na zajedničkom ručku raspravljali i dogovarali daljnju suradnju prema planu i programu reprezentacije. Predsjednik HTS-a prof.dr.sc.Franjo Prot pohvalio je kreativnu uređenost same dvorane, koja je opremljena do sitnih detalja, te zaželio da u ovakvom vrhunskom centru izgradimo kvalitetne sportaše koji će osvajati medalje na svim velikim prvenstvima. Direktor reprezentacije spomenuo je da je ovo klub koji ima kontinuirane rezultate zadnjih deset godina. Istaknuo je i da je ovo najbolji karlovački klub i među deset najboljih u državi te ne sumnja da će klub već iduće godine slaviti i europsku medalju.
Marina
.
  PANDE NA KARLOVAČKOJ TV EMISIJI 18.04.2012.
-Nakon osvajanja brončane medalje mnogi su mediji s velikom pozornošću pratili naše rezultate. S toga ekipa TV4R pripremila je prilog za sve Karlovčane, kako bi svim građanima prezentirali naš uspjeh i trening centar u kojem treniramo. Emisija pod nazivom TV Korzo prikazivala se u tri termina a za one koji nisu bili u mogućnosti pogledati emisiju mogu na našoj stranici.
Marina
.
  GODIŠNJICA KLUBA I SVJETSKA BRONCA 17.04.2012.
-Povodom šesnaeste godišnjice kluba i osvajanje brončane medalje Mateje Kunović sa svjetskog juniorskog prvenstva, uprava kluba organizirala je prigodnu feštu, kako bi proslavili ove lijepe trenutke. Na fešti su prisustvovali natjecatelji, roditelji i prijatelji koji su nesebično nazdravili klubu na ovim uspjesima i daljnjem poticaju za ostvarenje još većih ciljeva. Još jedna zahvala svim roditeljima i prijateljima koji su pomogli da se ovo veselje održi.
Marina
.
  DVIJE SREBRNE MEDALJE SA SPH 14.04.2012.
-Na održanom seniorskom prvenstvu Hrvatske nastupilo je 205 natjecatelja iz 51 kluba. Naš Pandas team nastupila je sa četiri natjecatelja od kojih su dvoje osvojilo srebrnu medalju. U kategoriji do 53kg Marija Vičić osvojila je srebrnu medalju pobijedivši u dvije borbe (15:3, 3:2, 2:8). Mateja Kunović -46kg po prvi puta nastupila je na seniorskom prvenstvu gdje je osvojila također srebrnu medalju (7:3, 5:5). Svoj prvi nastup u seniorskoj selekciji zabilježila je i Ana Vranešić-62kg gdje je u borbi za medalju pružila odličnu borbu protiv prvakinje Europe i druge na SP (9:4, 7:12). Naš najbolji senior Renato Krmpotić -87kg izgubio je u borbi za medalju (9:5, 3:22). U ekipnom plasmanu Pande su ostvarile sedmo mjesto od 51 ekipe.
Marina
.
  PRESSICA KLUBA 13.04.2012.
-Na presici koja se održala u ŠŠD Mladost, koju je sazvala uprava TKD BANIJA, povodom osvajanja prve svjetske medalje nakon punih 44 godine karlovačkog taekwondoa. Natjacateljica TKD Banija Mateja Kunović osvojila je brončanu medalju na Svjetskom taekwondo prvenstvu u Egiptu. Nakon 16 godina od postojanja TKD BANIJA, nakon Europske medalje Marije Vičić, banijanci su se domogli i svjetske medalje, te ušli u povijest kao prvi osvajači svjetske medalje u gradu Karlovcu. Uz novinare na presici su prisustvovali predsjednik Branko Trbojević, trener Naven Trbojević i osvajačica medalje Mateja Kunović, predsjednik SŠKŽ Mata Zaborski i tajnik KŠZ Tomislav Polić.
Marina
.
  KUNOVIĆ BRONČANA NA JUNIORSKOM SP 13.04.2012.
-Nakon završenog svjetskog juniorskog prvenstva, koje se održalo 04.-08. travnja u Egiptu, jedina osvajačica medalje našeg nacionalnog tima je Mateja Kunović. Nakon 44. godine postojanja taekwondo sporta u Karlovcu ovo je prva svjetska medalja koju su ostvarili Banijanci nakon 16 godina postojanja kluba. S ovom medaljom naš klub se pridružio nekolicini velikih klubova s svjetskom titulom među kojima su: Metalac, Marjan, Dubrava, Kondor, MTA i Bjelovar . To govori podatak da je samo 6 klubova u Hrvatskoj postiglo ovakav uspjeh, među kojima je i naš. Između ostalog Grad Karlovac je četvrti grad (Zagreb, Split, Bjelovar i Karlovac) koji nosi titulu svjetske taekwondo medalje. Ukupno na prvenstvu prijavljeno je 749 natjecatelja (419 juniora i 330 juniorki), te 93 zemlje svijeta. Hrvatska reprezentacija nastupila je u sastavu sa 14 juniora i juniorki (7 muških i 7 ženskih). Mateja je osvojila brončanu medalju pobijedivši u prvom kolu Kanađanku Sydney Oshaughnessy 4:4(1:0), u drugom kolu Španjolku Belen Molano Fernandez (7:4), u četvrtfinalu u borbi za medalju pobijedila je Yung Hui Wang iz Tajpeha (1:0) i u polufinalu je poražena od predstavnice Koreje Min Ji Im (5:10). Od 30 reprezentativki u kategoriji do 46kg, 17 članica nacionalnog tima nastupilo je iz Europe. Tri europljanke (Turska, Rusija, Hrvatska) su ušle među osam najboljih, dok je u polufinalu plasirala se samo Mateja. Mateja je izgubila od prvakinje svijeta i to s najmanjim bodovnim skorom. Korejanki je jedino Mateja vršila veliki pritisak te u trećoj rundi razbila joj je nos. Ovom medaljom Mateja je skočila na svjetskoj top listi za 3520 bodova sa 7528 na 4008mjestu (u svim selekcijama muške ženske, kadet, junior, senior). Na europskoj rang listi Mateja se nalazi na drugom mjestu iza Ruskinje Anastasia Pankina, dok je na u svijetu na 6. mjestu. Ovim plasmanom Mateja će dobiti II. kategoriju sportaša, te će ući u program financiranja HOO.
Marina
.
  DAN SVJESTI O AUTIZMU 12.04.2012.
-Najmanji članovi kluba održali su svoju prvu prezentaciju taekwondoa ispred Zorin doma, gdje se održao Svjetski dan svjesnosti o autizmu, kojeg je organizirala novo osnovana Udruga za djecu s poteškoćama u razvoju „Zvončići“. Trenerica kluba Marina Vrbanić pripremila je program za najmanje gdje su prikazali razne tehnike, radu na fokuserima, borbe, najmlađi su pokazali i vještinu razbijanja dasaka. Na kraju naši najmlađi članovi dobili su poslastice u znak zahvalnosti.

Marina
.
  DVA ZLATA I DVA SREBRA 02.04.2012.
-Natjecateljski tim Banije Pandas nastupio je na A-turniru u Belgijskom Gentu, gdje su osvojili odlične plasmane na "Belgian Open". Pande su osvojili dvije zlatne i dvije srebrne medalje. Ukupno su osvojili 11 pobjeda i dva poraza. Prvo mjesto osvojila je juniorka Ana Vranešić -63kg pobijedivši predstavnicu iz Njemačke 5:0, Srbije 13:1, Poljske 15:1 i Švedske15:0. Kadetkinja Ana Đarmati +59kg osvojila je prvo mjesto pobijedivši 16:0 Poljakinju. Srebrnu medalju osvojila je juniorka Nancy Magdić -49kg pobijedivši Irkinju 3:0, Belgijanku 9:3, Njemicu 2:2 i u finalu je izgubila od Hrvatske predstavnice rezultatom 1:3. Junior Luka Mlinac -73kg osvojio je drugo mjesto pobijedivši Austrijanca 9:0, Poljaka 7:2, Poljaka 6:1 i od Hrvatskog predstavnika izgubio je 10:13.

Marina
.
  MATEJA KUNOVIĆ NA PRIPREMAMA 27.03.2012.
-Ovoga tjedana u Zagrebu održavaju se završne pripreme juniora i juniorki za odlazak na svjetsko prvenstvo koje se održava u Egiptu. Od naših članova na pripremama nalazi se Mateja Kunović, koja se uspjela kvalificirati u kategoriji do 46kg. Pripreme se održavaju u jutarnjim i večernjim terminima a provode se u dvorani 4 Doma sportova. Treninge vode trenerica reprezentacije Lidija Katalinić Špoljarić i Hrvoje Bregeš. Nakon završenih priprema Mateja će s reprezentacijom boraviti u Egiptu od 30.03 do 08.04. Na prvenstvu prisustvovati će i naš glavni trener Neven Trbojević.
Marina
.
  ZLATO I SREBRO ZA NOVE PANDE 25.03.2012.
-Mlada ekipa pandas tima nastupila je na svom prvom turniru gdje su postigli lijepe rezultate. Na turniru pod nazivom „Plemeniti turnir Zaprešića“ nastupilo je 578 natjecatelja a naša ekipa nastupila je sa sedam članova. Prvo mjesto osvojio je Matej Mlinac -49kg (8:7, 5:2, 4:3), drugo mjesto osvojio je Nikola Petrović-30kg (13:0, 9:5, 1:0, 1:4), bez medalje ostali su: Franko Čalić -33kg (18:6, 5:7), Amar Kovačić -30kg (0:6), Antonela Županić -33kg (14:7), Rea Purgar -36kg (1:13), Katarina Latković -36kg (8:19).
Marina
.
  PRIJEM KOD ŽUPANA VUČIĆA 22.03.2012.
-Mateja Kunović i trener Neven Trbojević prisustvovali su organiziranom prijemu kod župana Ivana Vučića sa suradnicima. Osim župana prisustvovali su predsjednik Županijske skupštine i predsjednik Saveza športova Karlovačke županije Josip Zaborski te resorni pročelnik Željko Šančić, zamjenik župana Ivan Banjavčić i Bernardo Pahor voditelj protokola. Župan Ivan Vučić uputio je u ime Karlovačke županije čestitke Mateji Kunović i treneru na vrijednim rezultatima, te zaželio puno uspjeha u lovu na svjetsku medalju.
Marina
.
  SRETAN 16. ROĐENDAN 20.03.2012.
-Nakon punih šesnaest godina na današnji dan osnovan je naš klub na inicijativu današnjeg predsjednika g. Branka Trbojević. Kako ovaj dan ne bi ostao neobilježen rođendansku proslavu uprava planira nakon seniorskog prvenstva hrvatske. Do tada želimo klubu Sve najbolje za šesnaesti rođendan te puno lijepih stvari i rezultata. SRETAN ROĐENDAN!!!
Marina
.
  VRANEŠIĆ I KUNOVIĆ OSVOJILE DUTCH 20.03.2012.
-Naše juniorke nastupile su na A-turniru u Nizozemskoj „Dutch open“, gdje su osvojile odlične rezultate. Na turniru nastupilo je preko 1000 boraca a gotovo u svim kategorijama trebale su najmanje četiri pobjede do zlatne medalje. U sastavu juniorske reprezentacije nastupila je Mateja Kunović -46kg koja je pobijedila u četiri borbe te osvojila prvo mjesto. Ovim rezultatom je još jednom potvrdila svoju kvalitetu te opravdala svoj izbor za svjetsko juniorsko prvenstvo. U prvoj borbi pobijedila je Englesku predstavnicu 15:2, u četvrtfinalu svladala je Nizozemku 8:1, u polufinalu 6:1 Čehinju i svoju suparnicu Sanju Maljković rezultatom 8:0. Drugu zlatnu medalju osvojila je Ana Vranešić -63kg koja je isto pobijedila u četiri borbe među kojima su bile Engleska predstavnica 9:1, u četvrtfinalu pobijedila je Njemicu 10:0, te u polufinalu Čehinju 6:4, u finalu pobijedila je Mateju Jelić rezultatom 3:1. Treća naša juniorka Nancy Magdić – 49kg u prvoj borbi pobijedila je predstavnicu Ukrajne 5:3, a za medalju izgubila je od Njemice rezultatom 3:8. Ukupno su ostvarile devet pobjeda i jedan poraz.
Marina
.
  PREGRŠT MEDALJA SA FENIKS KUPA 19.03.2012.
-Na održanom Feniks budo sport kupu naša ekipa nastupila je u kadetskom i seniorskom sastavu. U ekipnom plasmanu kadetkinje su osvojile ekipno prvo mjesto dok su seniori osvojili drugo mjesto. Osvojene su četiri zlatne, dvije srebrne i dvije brončane medalje. Nagradu za najbolju kadetkinju proglašena je Ana Đarmati sa četiri pobjede. Najuspješniji natjecatelji sa osvojenim zlatnim medaljama su: senior Renato Krmpotić +80kg (1:0, 16:13), Anton Španić +65kg (13:6, 0:9), Iva Požega -51kg (3:0, 4:0), i Ana Đarmati +59kg (27:1, 10:0, 3:1, 7:3) 2.mjesto osvojile su Ljiljana Brkić -51kg (1:0, 13:1, 0:4) i Eric Žgela -37kg (6:3,3:2,7:4,0:14), te treće Ivana Vranešić -59kg (12:0, 0:14) i Sara Protulipac -44kg (9:8, 0:3).
Marina
.
  FEŠTA U KLUBU 13.03.2012.
-Na inicijativu tate Brkića organizirana je prva fešta u našem trening centru. Iako, složnoj ekipi roditelja malo treba za pokretanje ovakvog „iventa“, možemo pohvaliti sve roditelje koji su skupili glave i organizirali prvu feštu u ovoj godini. Nadamo se da će ubrzo još netko doći do ovakve ideje kako bi se družili i zabavili. Čestitke i zahvala divnim roditeljima na potpori koju pružaju klubu. a ovom prigodom čestitamo i tati Maloviću na najboljem pečenom odojku do sada.
Marina
.
  SUSRET PANDA I ŠKORPIONA 09.03.2012.
-Pandas team ugostio je natjecateljice taekwondo kluba Škorpion iz Zagreba. Na treningu su prisustvovale najbolje natjecateljice oba kluba, a trening se u glavno bazirao na borbene zadatke. Pošto oba tima nastupaju na A-turniru u Nizozemskoj promjena sparing partnera uvelike će pomoći u što boljoj pripremljenosti boraca. Zahvaljujemo se Škorpionu na suradnji.
Marina
.
  ZLATO, SREBRO I BRONCA SA JPH 08.03.2012.
-U organizaciji HTS-a u Zagrebu se održalo juniorsko državno prvenstvo, koje je ujedno bilo i posljednji kvalifikacijski turnir za nastup na svjetskom juniorskom prvenstvu koje će se održati u Egiptu. Na prvenstvu je nastupilo 237 juniora i juniorki iz 50 klubova. Banija Pandas tim nastupio je sa pet juniorki i jednim juniorom, te su u pojedinačnom plasmanu osvojene tri medalje, a u ekipno su se banijanke plasirale na peto mjesto. Od juniorki najbolja je Mateja Kunović -46kg (9:0, 9:0,4:3) koja se kvalificirala na svjetsko prvenstvo osvojivši prvo mjesto na državnom prvenstvu, te osvojivši najviše bodova na tri kontrolna turnira. Ana Vranešić -63kg (11:1, 8:9) osvojila je srebrnu medalju te joj je uz tijesni rezultat u finalnoj borbi malo falilo da izbori nastup na svjetskom prvenstvu. Treće mjesto osvojio je junior Luka Mlinac -73kg (7:5, 4:6), a borbe za medalju su izgubile Nancy Magdić -49kg (16:15, 2:5) i Sara Protulipac -44kg (8:12).
Marina
.
  PANDE ODUŠEVLJENE AMERIKOM 07.03.2012.
-Natjecateljice Banija Pandas tima nastupile su na otvorenom prvenstvu SAD-a, koje se održalo u Hiltonovom hotelu u Las Vegasu. Prijavljeno je oko 2.300 tehničara i boraca svih dobnih skupina. Zastupljene su 54 države, među kojima je preko 20 nacionalnih timova. Natjecateljski tim Banija Pandas nastupila je sa dvije natjecateljice od kojih je jedna Nancy Magdić zbog teže bolesti morala otkazati nastup na tom velikom prvenstvu. Najbolji plasman ostvarila je Mateja Kunović -46kg koja je osvojila drugo mjesto pobijedivši u prvom kolu Amerikanku 4:3, te u četvrtfinalu reprezentativku Danske 7:1, te Meksikanku 3:2, te u finalnoj borbi zbog povrede noge predala je u trećoj rundi borbu Amerikanki (4:6). Ana Vranešić -63kg nesretnom okolnosti izgubila je borbu od Amerikanke sudačkom odlukom (1:1). Na turniru od hrvatskih predstavnika nastupila je ženska uža reprezentacija koja je osvojila tri brončane medalje. (Martina Zubčić, Lucija Zaninović, Petra Matijašević). Nakon turnira ekipa kluba u sastavu glavni trener Neven Trbojević, te treneri Branimir Grba, Tomislav Bosanac i Ivana Radović, natjecateljice: Ana Vranešić i Mateja Kunović. Pet dana razgledavali su i uživali u ljepotama Las Vegasa, zatim su se u putili u državu Arizonu gdje su obišli i vidjeli ljepote Grand Canyona, a za vikend obišli su i razgledali Los Angeles gdje su šetali crvenim tepihom prije dodjele prestižne nagrade Oscar u Holliwoodu, vidjeli Beverly Hills, te najveću i napoznatiju plažu u Kaliforniji Venice Beach. Banijanci su ugodno dočekani i smješteni u San Pedru a doček su im priredili predsjednik Hrvatske-Američke zajednice Joe Ivčević , a najveću zahvalu Banijanci dodjeljuju Fikretu Malkoču Karlovčaninu i Banijancu koji im je organizirao turističku turneju po poznatim mjestima, te ih ugostio i zbrinuo.
Marina
.
  NANCY MAGDIĆ NAGRAĐENA OD SŠKŽ-a 05.03.2012.
-U Slunju održala se dodjela nagrada za najbolje sportaše i klubove Karlovačke županije u prošloj godini. Među nagrađenima nagradu za uspješnog mladog sportaša s vrhunskim rezultatom dobila je natjecateljica našeg kluba Nancy Magdić, koja je u protekloj godini osvojila titulu državne prvakinje te druga mjesta na A-turnirima Belgian i Croatin Open. Čestitke Nancy
Marina
.
  EKIPNO DRUGI U SPLITU 18.02.2012.
-Dan prije odlaska juniorskog tima Banije na najveće međunarodno prvenstvo US OPEN, Banijanke su nastupile na drugom kvalifikacijskom turniru „Dalmacija kup“ u Splitu, gdje je nastupilo oko 250 natjecatelja. Pandas team zabilježio je lijepe rezultate pa su u ekipnom plasmanu kod kadetkinja i sve ukupnom plasmanu osvojili drugo mjesto. U pojedinačnom plasmanu osvojeno je tri zlatne, tri srebrne i dvije brončane medalje. Kod juniorki: prvo mjesto osvojila je Ana Vranešić -63kg koja je ovom pobjedom ostala u igri za svjetsko prvenstvo, kao i Mateja Kunović -46kg, koja je osvojila drugo mjesto, treća je bila Tara Marija Malović -49kg. Kod kadetkinja: Prvo mjesto osvojile su Ljiljana Brkić -51kg, Iva Požega -47kg, druge su : Tena Kunović -51kg, Ana Đarmati +59kg i treći Anton Španić +65kg.
EKIPNI PLASMAN KADETKINJA
1. MARJAN
2. BANIJA PANDAS
3. IMOTSKI
SVEUKUPNI POBJEDNIK
1. MARJAN
2. BANIJA PANDAS
3. KOCUNAR

Marina
.
  POLAGANJE ZA NOVA ZVANJA 15.02.2012.
-Treneri kluba održali su polaganje učeničkih pojaseva za sve kandidate koji imaju uvjete za izaći na ispit. Na prošlom upravnom odboru donesena je odluka o ispitima za učeničke pojaseve koji će se održavati tri puta godišnje u određenim terminima u veljači, lipnju i prosincu. Na prvom polaganju u godini ispitu je pristupilo… od kojih su . Ispite je provodio ispitivač HTS-a Neven Trbojević, sa trenierima Tomislav Bosanac i Branimirom Grboma.
Marina
.
  PANDAS TEAM USKORO U AMERICI 10.02.2012.
-Nakon završenih priprema za novu natjecateljsku sezonu prvi veliki nastup juniorskog tima očekuje se u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje će nastupiti na velikom međunarodnom prvenstvu US OPEN, koji se održava 21.-24.02. u Las Vegasu. Na turniru prijavljen je rekordan broj natjecatelja. 2126 natjecatelja prijavljeno je u svim dobnim skupinama (1239 muških i 887 ženskih natjecatelja). Naše predstavnice imat će četiri do pet borbi za ulazak u finalnu borbu. Zbog izuzetno velikih rezultata u prošloj natjecateljskoj godini uprava kluba odlučila je nagraditi juniorski tim plaćanjem svih troškova za put u Ameriku gdje će boraviti desetak dana. Uz veliko natjecanje koje se održava u Las Vegasu, Pandas tim očekuje i turistička turneja, gdje će obići tri savezne države Nevadu, Arizonu i Kaliforniju, te u njima vidjeti znamenitosti Las Vegasa, Grand Canyon National Parka i Los Angelesa gdje će ih dočekati Hrvati iz Hrvatskog Američkog Doma, koji će im biti na raspolaganju nekoliko dana, te im pokazati Hollywood, Beverly Hills, te ostale kulturne i povijesne događaje. Na turniru će se natjecati Mateja Kunović -46kg, Nancy Magdić -52kg i Ana Vranešić -63kg, trenerski tim predvoditi će Neven Trbojević, Branimir Grba, Tomislav Bosanac te vođa puta Ivana Radović..
Marina
.
  ZLATO, TRI SREBRA I BRONCA 07.02.2012.
-U Vrbovcu održan je 10. međunarodni turnir M-2 u konkurenciji kadeta, juniora i seniora. Natjecanje je bio ogledni turnir za odabir juniorske reprezentativne selekcije koja će nastupiti na svjetskom prvenstvu. Ukupno je nastupilo 711 natjecatelja iz 9 zemalja (Italija, BiH, Njemačka, Slovenija, Srbija, Mađarska, Bugarska, Slovačka i Hrvatska. Banijanske Pande nastupile su sa tri kadetkinje i tri juniorke. Kod kadetkinja najuspješnija bila je Ivana Vranešić -55kg (8:3,14:1, 4:2) osvojivši prvo mjesto, druga je bila Ljiljana Brkić -51kg (4:0, 7:6, 6:13) i treća Tena Kunović -51kg (7:14). Prve bodove u kvalifikacijskom turniru osvojile Ana Vranešić -63kg (9:6, 3:4) i Mateja Kunović -46kg (7:2, 6:10) osvojivši drugo mjesto dok je Nancy Magdić ostala bez plasmana -49kg (1:7). Slijedeći nastup je u Splitu na drugom oglednom turniru.
Marina
.
  POSJET TRENERA ŠKORPIONA 07.02.2012.
-Naš trening centar posjetili su treneri taekwondo kluba Škorpion. Naime, glavni trener kluba Mladen Premužić posjetio je naš centar sa novom trenericom kluba Marijom Vičić, koja je ujedno i naš borac Pandas teama. Marija Vičić za vrijeme svoga boravka u Zagrebu slobodno vrijeme upotpuniti će kako bi pomogla glavnom treneru u vođenju natjecateljske ekipe Škorpiona. Ovim postupcima nadamo se da će suradnja ova dva kluba biti u još boljim odnosima.
Marina
.
  UZVRATNA UTAKMICA 06.02.2012.
-Nedugo što su treneri odigrali rukometnu utakmicu u kojoj je slavila Hrvatska ekipa, Španjolski tim u pojačanom sastavu (Branimir Grba, Renato Krmpotić, Dominik Brkić i Alen Brkić) izazvali su Hrvatsku ekipu (Neven Trbojević, Tomislav Bosanac i Luka Mlinac) te su rezultatom 32:25(13:16) pobijedili i smanjili zaostatak u porazima. U ukupnim ogledima vodi i dalje hrvatski tim 4:3, a idući susret očekuje se za vikend.
Marina
.
  KLUPSKA PANDAS LIGA 1/9 04.02.2012.
-Na kraju mjeseca siječnja održan je prvi od devet turnira, koji se održavaju isključivo za članove kluba, pod nazivom Klupska Pandas liga. Na natjecanju sudjelovalo je četrdesetak članova u selekciji mlađih kadeta a natjecalo se u nekoliko kategorija. Pobjednici po kategorijama su: MIA PUŠIĆ, FRANKA TURIĆ, KATARINA LATKOVIĆ, TENA MANJEROVIĆ, BRUNO PLEŠE, MARTIN PAVLAKOVIĆ, MARIN MLINAC, PATRIK SAMARŽIJA, VALENTINO KATIĆ, VEDRAN IVANČEVIĆ.
Marina
.
  LIMAČ KUP ZA NAJMANJE BORCE 30.01.2012.
-Na početku godine trenerice kluba organizirale su prvi „Limač kup“, koji će se održavati svakog mjeseca za limače i limačice. Na ovom natjecanju limači su se nadmetali u dvije taekwondo discipline brzini udarca i brzinskoj izdržljivosti. Nagrade najboljim pripale su 1.mj Marko Dašić, 2.mj Niko Kunović i 3.mj Filip Mikan u disciplini brzine udarca, dok su za izdržljivost bili najbolji: 1.mj Klara Simić, 2.mj Matej Marinković i 3.mj Luka Hajdin. Ostalima sudionicima pripale su utješne nagrade.
Marina
.
  ODIGRANA RUKOMETNA UTAKMICA 21.01.2012.
-Nakon tri godine pauze treneri kluba ponovno su se sastali i započeli rekreaciju malo rukometnim utakmicama. Naime, utakmice se igraju između dvije ekipe od kojih su uvijek nacionalni tim Španjolske i nacionalni tim Hrvatske. U igri sudjeluju tri igrača, a igra se dva poluvremena po 20 minuta. U ovom ogledu bolji je bio Hrvatski tim 41:38(26:23) u sastavu: Tomislav Bosanac, Neven Trbojević i Luka Mlinac, za Španjolski tim igrali su: Branimir Grba, Renato Krmpotić i Dominik Brkić. Ukupnim omjerima Hrvatski tim vodi u pobjedama 4:2. Susretu su prisustvovale i navijačice kluba.
Marina
.
  DODJELA NAJBOLJIM SPORTAŠIMA 20.01.2012.
-Podijeljene su nagrade najboljim sportašima, klubovima i sportskim djelatnicima grada Karlovca. Najveće priznanje urućeno je predsjedniku kluba BRANKU TRBOJEVIĆ za životno djelo, a uručio ga je Gradonačelnik grada. Nagradu trenera godine dobio je glavni trener kluba NEVEN TRBOJEVIĆ, kojemu je ovo šesta godina kao osvaja ovu prestižnu titulu. Za najuspješniju mladu sportašicu nagrađena je MATEJA KUNOVIĆ i nagradu za mladu nadu proglašena je ANA ĐARMATI.
Marina
.
  NOVI CRNI POJASEVI U KLUBU 17.01.2012.
-Pandas team je prisustvovao ispitu za stjecanje taekwondo znanja razine crnog pojasa od 1. do 4. dana, koje se održalo u Zagrebu. Organizator ispita bio je HTS, koji je ujedno i sastavio ispitnu komisiju. Od naših natjecatelja za crne pojaseve položili su: 1.poom IVANA VRANEŠIĆ i TENA KUNOVIĆ, 1.dan MATEJA KUNOVIĆ, 2. poom LJILJANA BRKIĆ i 2.dan ANA VRANEŠIĆ.
Marina
.
  LIKOVNA RADIONICA ZA LIMAČE 17.12.2011.
-Najmanji članovi kluba imali su vrlo kreativan zadatak koje su predložile trenerice kluba. Naime, radi se o likovnoj radionici gdje su svoje radove izložili u trening centru u klubu. Tema radionice bila je panda u božićnom okruženju, a za najbolji crtež dijelila se nagrada. Pobjednik radionice bio je Niko Kunović koji je osvojio poklon od kluba. Uskoro najmanji očekuju posjed djeda Božićnjaka koji će posjetiti trening centar.
Marina
.