ARHIVA AKTUALNOSTI
   
 
 
 
           
 
 
 
 
 
 
 
BANIJA PRONAŠLA SVOJ DRUGI DOM
Nakon jednomjesečnih priprema članovi Banije u sastavu Ivana Vujčić, Renato Krmpotić, Marija Vičić i Neven Trbojević vratili su se iz Mexica kako bi nastupili na German Openu. U nekoliko navrata ćemo vam pripremiti priloge iz Mexika jer je bilo toliko puno događanja jer bi jedan članak izgledao kao knjiga. Naime, najvažniji dio cijelog boravka je da je ugovor koji je taekwondo klub Banija potpisao s gradom San Luis Potosi, zahvaljujući kojem će svake godine Mexico sponzorirati naše sportaše da dođu u grad i da se pripremaju za nadolazeća prvenstva. Više na linku opširnije.
Marina
 
  28.02.2008.
 
ANA ZANINOVIĆ PRVA
- Vrlo mali broj hrvatskih natjecatelja nastupio je na 35th Dutch Open koji se je održao prošlog vikenda, 23. i 24. 2. u Eindhovenu. Na turniru je nastupilo oko 900 natjecatelja. Od svih hrvatskih klubova TK Marjan ostvario je zapažene rezultate. Ana Zaninović osvojila je 1.mjesto u kategoriji do 51 kg, dok su dva 2. mjesta pripala Marini Usanović -42 kg i Tina Jajić -59 kg. Ostale rezultate možete vidjeti na linku.
Ivy
 
  26.02.2008.
 
TRENING SENIORSKE REPKE
- Ovog vikenda u domu sportova održan je pozivni trening za muške i ženske seniorske kandidate. Treningu je prisustvovalo 21 član, a vodio ga je Hong Seung Ki koji će odabrati ekipu za nastupe na A-turnirima. Na treningu su prisustvovali: Mirko Mažar, Marko Jeren, Dean Šarčević, Vanja Rutar, Damir Radović, Miroslav Pavlinić, Marko Družijanić, Romano Horvat, Filip Šikić, Darko Harapin, Vedran Golec i Mate Bogović, Ivana Vujčić, Jelena Ivančić, Marina Sumić, Nives Ambruš, Josipa Kusanić, Lana Čaktaš, Dina Baranović, Petra Matijašević i Ana Lopac. Slobodan vikend imali su Sandra Šarić, Martina Zubčić, Matija Šantić i Filip Grgić.
Marina
   
  02.02.2008.