ARHIVA AKTUALNOSTI
   
 
 
 
           
 
 
 
 
 
     
 
 
POPIS KANDIDATA ZA UNIVERZIJADU
- Prije nekoliko dana održan je sastanak trenera hrvatske reprezentacije. Na sastanku donesena je odluka o nastupima naših kandidata koji će predstavljati hrvatsku na Univerzijadi i na svjetskim kvalifikacijama za OI. Dva muška kandidata koji će nastupiti na svjetskim kvalifikacijama od 28.-30. rujna su: Filip Grgić -58kg i Luka Vlašić -80kg , te dvije ženske kandidatkinje Martina Zubčić -57kg i Sandra Šarić -67kg. Na univerzijadi naša će reprezentacija boraviti od 31.07. do 20.08. a kandidati koji će se boriti za najsjajnija odličja su: Matija Šantić -67kg, Azra Zukanović -51kg, Josipa Kusanić -63 i Iskra Knežević -72kg., trener ekipe je Hong Seung Ki. Raspored natjecanja je od 09.-13.kolovoza. Prvi dan natjecanja (09.08.) na borilište izlazi Iskra Knežević, treći dan (11.08.) bore se Matija Šantić i Josipa Kusanić, dok se poslijednjeg dana (13.08.) bori Azra Zukanović. Nakon dolaska naše ekipe s univerzijade na treningu reprezentacije 23. kolovoza pridružiti će se i slijedeći kandidati: Filip Grgić, Martina Zubčić, Sandra Šarić, Luka Vlašić, Darko Harapin, Matija Šantić, Ana Zaninović, Josipa Kusanić, Filip Šikić. Na sastanku je dogovoreno i prvo kontrolno okupljanje seniorskih kandidata koje će se održati 13.-14.listopada.
Ivy
 
  30.07.2007.
 
 
PRIPREME U TIJEKU
- U ovim vrućim ljetnim danima, većina klubova zatvorila je svoje dvorane, kako bi se odmorili za II polovicu natjecateljske sezone. U dvorani 2 doma sportova našli smo nekolicinu natjecatelja koji se spremaju za najvažnija prvenstva. O kome se radi pogledajte u 50 aktualu.
Ivy
 
  18.07.2007.
 
PRVI AKTUAL NAŠIH BORACA
- U novom aktualu možete vidjeti prilog koji su pripremili članovi našeg taekwondo tima. Moramo pohvaliti naše djevojke koje su pripremile i snimile materijal, te na taj način nama pomogle da dobijemo video prilog iz Koreje kojeg ćemo pripremiti samo za Vas. Nadamo se da će Vam se svidjeti njihov prilog, te i Vas motivirati da nam pošaljete Vaše izvještaje sa raznih natjecanja, na kojima nas kao redakcije nema. Čestitke ekipi na ovom aktualu.
Ivy
 
  16.07.2007.
 
OBRANILI TITULU PRVAKINJA EUROPE
U Mađarskoj se održalo kadetsko Europsko prvenstvo. Na prvenstvu je nastupilo 372 natjecatelja iz 38 zemalja diljem Europe. Hrvatska reprezentacija sudjelovala je sa 20 natjecatelja (10 kadeta i 10 kadetkinja). Naši natjecatelji oduševili su sve nas sa osvajanjem europskih odličja u pojedinačnoj konkurenciji i odličnog plasmana u ekipnom poretku. Hrvatska ženska kadetska reprezentacija ponovila je uspjeh iz Palerma 2005.g. i ponovno postala najboljom ženskom kadetskom ekipom u Europi. Od pojedinačnih plasmana titulu prvakinja Europe osvojile su: Marina Usanović -41kg, Dijana Letica – 59kg i Maja Šiprak +65kg. Titulu viceprvakinja Europe osvojili su: Sanja Maljković -29kg, Stela Šimunić -44kg i Luka Bugarin -33kg, titulu trećih u europi osvojili su: Marko Batistić -57 kg i Josipa Milanović -55kg. U Ekipnom poretku kod kadetkinja Hrvatska je osvojila prvo mjesto ispred Rusije i Francuske. U sveukupnom poretku ekipa Hrvatska je osvojila odlično treće mjesto iza Rusije i Azerbejdžana.
Ivy
   
  09.07.2007.
Prvakinje Europe
 
ZLATO I DVIJE BRONCE IZ KOREJE
- Posljednjeg dana Cuncheon Opena na borilište su izašle dvije naše predstavnice Ana Smolić prvu borbu je dobila bez borbe jer joj se nije pojavila protivnica, u drugoj je pobijedila 3:0, te u polufinalu izgubila od Koreanke 9:4. Osvojila je treće mjesto. Druga naša predstavnica Lana Čaktaš izgubila je 2:7 od Koreje. Sveukupno smo osvojili jedno zlato Marine Sumić i dvije bronce Martine Jazbec i Ane Smolić.
Lana Čaktaš
   
  05.07.2007.
vidi sliku
 
VRATILI SE SENIORI S PRIPREMA
- U Medulinu su se održale sedmodnevne seniorske pripreme za svjetske Olimpijske kvalifikacije u Manchesteru i Univerzijadu koja se održava u Bangkoku. Na pripremama su sudjelovali: Ana i Lucija Zaninović, Josipa Kusanić, Martina Zubčić, Azra Zukanović, Luka Vlašić, Filip Grgić, Matija Šantić i kondicijski trener Georgi Draganov. Treninzi su se održavali u jutarnjem i večernjem terminu, a pripreme su se bazirale na eksplozivnoj snazi. Ovaj tjedan je posljednji u kojem će seniori podizati svoju bazičnu pripremu, jer od slijedećeg tjedna počinju sa specifičnim i situacijskim pripremama, koje će voditi trener Hong.
Ivy
   
  03.07.2007.
 
ZAVRŠENE KADETSKE PRIPREME
- Kadetska reprezentacija ovoga vikenda vratila se sa sedmodnevnih priprema koje su se održale u Zagrebu, u gradu mladih. Uz budne oči trenera Dinka Koštića i Dragana Pinjuha kadeti su trenirali dva puta dnevno po dva sata u dvorani taekwondo kluba Dubrava. Prema njihovim riječima kadeti su odlično pripremljeni, te s očekivanjem priželjkujemo njihove nastupe na Europskom prvenstvu. Pogledajte video prilog.
Ivy
 
  02.07.2007.