...  
     
 
 
 
 
 
 
  RANG LISTA NAJBOLJIH BORACA  08.07.2009.
-Nakon završene I. natjecateljske sezone zbrojili smo bodove svih natjecatelja koji su se borili na državnim i međunarodnim A- turnirima u svim dobnim selekcijama izradili smo rang listu za ovu godinu. U nekim dobnim selekcijama se vodi mrtva utrka, tako da će do samog kraja II. natjecateljske sezone biti dosta bodovno tijesno. Više pod linkom rang lista.
Ivy
.
  SREBRO I BRONCA NA UNIVERZIJADI  07.07.2009.
-Na 25. Univerzijadi koja se održala u Beogradu preko 6000 sportaša natjecalo se u 15 sportova. Hrvatska je nastupila sa četiri boraca. Najuspješnija je bila Petra Matijašević -67kg (7:0, 4:1, 2:0, 1:2) koja je osvojila srebrnu medalju, brončanu medalju osvojila je Martina Zubčić -59kg (3:0, 2:1, 2:1, 2:2). Bez medalje ostali su: Vedran Golec +84kg (1:2) i Dean Šarčević -72kg (2:-2, 1:2).
Marina
.
  ZAVRŠENO SUĐENJE 04.07.2009.
-Da je u karlovačkom taekwondo zabavno možemo potvrditi s tim da se nekoliko mjeseci vodila sudska parnica između tužitelj Miroslava Brežana i optuženika Nevena Trbojevića. Sada kada je sud završio i presuda je iznesena na korist optuženika Nevena Trbojevića možemo Vam opširnije približiti ovaj slučaj. Naime, tuženik M.B. je sastavio optužni prijedlog protiv Nevena Trbojevića 1. točka : zbog prijetnje, po članku 129. stavka 2. i stavka 3.KZ. jer: «mi se postavljanjem prijetećeg sadržaja na svojoj stranici web portala Facebook ozbiljno zaprijetio da će me usmrtiti, teško tjelesno ozlijediti, oteti ili mi oduzeti slobodu, nanijeti mi zlo podmetanjem požara, eksplozijom, ionizirajućim zračenjem i drugim opasnim sredstvima te mi uništiti materijalni opstanak. Od trenutka od kada sam saznao za ove prijetnje, 16.listopada 2008.godine, stavljen sam u dugotrajni izuzetno težak položaj. 2. točka : zbog počinjenja kaznenog djela, po članku 128. stavka2. KZ-a jer: «me je prethodno narečenim ozbiljnim prijetnjama prisilo na duševno trpljenje a sve to uz supočinitelje i u sastavu grupe kodnog naziva: FBI «Fighter Banija Industry» od Trbo Lee. Te tražim da se osudi i sankcionira primjereno učinjenom. Ovako je izgledao optužni prijedlog koji je M.B. prezentirao sutkinji na prvom ročištu. Na sučevo pitanje gdje vam je prijeteće pismo po kojem ste sastavili optužni prijedlog. M.B. odgovara da ga nema ali da se po slikama može zaključiti što je rečeno. Sutkinja odgovara: pa na ovoj slici Vi imate pušku, to onda Vi nekome prijetite isto. M.B. ne odgovara, ali se drži svojih tvrdnji. Naime, riječ je o internoj klupskoj zafrkanciji obradom slika u photoshopu iz poznatih filmova, u borbi protiv mračnih sila. Pošto je tuženik M.B. poznat po svojim aferama u taekwondou našao se i on na par fotografija. Ovakve slike nisu bile namijenjene njemu nego internoj šali članova našeg kluba koji su u prijateljskim vezama putem facebooka, ne znamo na koji način je dotični došao da tih montiranih obrada, pošto nije prijatelj niti nema svoj profil na stranici. Da smo znali da tuženik M.B. ne zna raspoznati iluziju fotografija od stvarnosti ne bi se našli na sudu. Ovako ga je sud koštao nekoliko tisuća kuna što će morati platiti u korist optuženika. Pod opširnije pogledajte neke od montiranih fotografija. Dotičnog nismo stavili da se opet ne razvlačimo po sudu.
Marina
.
Miroslav Brežan
Neven Trbojević