ARHIVA AKTUALNOSTI
   
 
 
 
           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BANIJA PRVA NA KONDOR OPENU
 
- Ovoga vikenda u oči desete godišnjice kluba održao se prvi taekwondo turnir za kadete i juniore od nazivom «Kondor open». Nastupilo je 230 natjecatelja iz 27 kluba i dvije zemlje. Na otvorenju turnira su prisustvovali čelnici HTS-a, Na čelu sa predsjednikom saveza dr. prof. Franjom Protom, koji je uručio priznaje g. Ivici Blatančiću za obilježavanje desete obljetnice kluba za uspješno djelovanja na unaprjedenju hrvatskog taekwondoa. Uprava kluba je prigodom svog rođendana darivala sve one osobe, koji su svojim zaslugama pomogli da taekwondo klub "Kondor" postane ono što sada je. Na turniru su bile prisutne i brončane sa svjetskog kupa Martina Zupčić i Lucija Zaninović, koje su ujedno i dobile darove za osvojene medalje. Taekwondo klub Banija nastupio je samo u kadetskom sastavu i to sa pet kadetkinja i jednim kadetom. Zlatne medalje osvojile su Valentina Malović -39kg (8:6, 8:1, 3:2), Andela Žapčić -36kg ( bez borbe, 8:1, predaja zbog povrede) i Tara Marija Malović -27kg, Drugo mjesto pripalo je Ani Vranešić (5:3, 8:1, 2:3), koja je izgubila u finalu od svoje klupske prijateljice. I Martina Brozović -36kg (slobodna, 6:8) osvojila je brončanu medalju. Jedini muški predstavnik Renato Boljkovac -27kg izgubio je u prvom kolu (6:8). U ekipnom poretku kadetkinje Banije osvojile su prvo mjesto sa 24boda ispred dugeplasirane ekipe Marjana sa 14 bodova i trećeplasiranog Kondora sa 12 bodova. Više na linkovima video i rezultati.
Lee
  25.09.2006.
kadetkinje na postolju
bogate nagrade
 
 
 
DVIJE BRONCE SA SK-a
 
Nakon četiri dana završilo je pojedinačno natjecanje na Svjetskom kupu u Bangkoku, koje je trajalo od 14. do 17 rujna a održavalo se u Hua Mark Indoor Stadionu u Bangkoku. Hrvatska reprezentacija okitila se sa dvije brončane medalje. Martina Zubčić nakon titule europske prvakinje, te treće na europskom i svjetskom prvenstvu okitila se i trećim mjestom na Svjetskom kupu. Martina -55kg u prvom kolu pobijedila predstavnicu Njemačke, u drugom kolu predstavnicu Hong Konga, te predstavnicu Jordana, a u polufinalnoj borbi izgubila od Koreanke, to je bila ujedno i prva medalja reprezentacije nakon dva dana. Drugu medalju za Hrvatsku osvojila je Lucija Zaninović -51kg. U prvom kolu pobijedila je Australku, u drugom kolu svladala je Amerikanku, u četvrtfinalu pobijedila predstavnicu Pakistana, te u polufinalu izgubila od Tajlanda sa. Ostali članovi reprezentacije nisu imali tako uspješne rezultate, četvero ih se uspjelo plasirati do drugog kola, dok je šestero ispalo odmah u prvom kolu. Iako su osvojene samo dvije medalje to je velik uspjeh za naš sport inašu reprezentaciju.
Lee
 
  19.09.2006.
Lucija Zaninović
Martina Zubčić
 
HRVATSKA OTPUTOVALA NA SK
 
- Naša seniorska reprezentacija u nedjelju je otputovala u Bangkok na Svjetski kup, koji započinje u četvrtak i traje do nedjelje. Hrvatska reprezentacija će nastupiti sa 6 ženskih, te 6 muških natjecatelja. Među njima su Kristijan Cvetković –54, Marko Jeren –58, Matija Šantić –67, Filip Vučagić –78, Luka Vlašić –84, Mići Kuzmanović +84 . U ženskom sastavu su Ana Zaninović –47, Lucija Zaninović –51, Matina Zubčić –55, Josipa Kusanić – 59, Nives Ambruš –63 , te Iskra Knežević +72. Nakon pojedinačnog natjecanja, prvih osam plasiranih reprezentacija natjecati će se i u ekipnom sistemu. Nadamo se da će naša reprezentacija polučiti dobre rezultate na Svjetskom kupu, te da će se plasirati za ekipno natjecanje.
"Video" sadržaj: odlazak na SK, Korea open, suci na OI, dan TKD-a, Nova elektronska oprema.
Lee
  13.09.2006.
 
OD RUJNA "BANIJA TV"
 
- Našom kreativnošću osmislili smo nove zanimljivosti vezane uz našu stranicu. Od rujna krećemo sa video programom, koji ćemo emitirati na našim aktualnostima pod linkom video. Svaki članak imat će link sa video zapisom voditeljice, koja će uz prilog dati izjave o događajima vezanih uz samu temu. Uz sami članak u izborniku imat ćete na raspolaganju i komentiranje dogadaja i izjava, kao i rezultate, te fotografije klupskog fotografa, koje možete naručiti. Nadamo se da ćemo sa ovom idejom pozitivno popularizirati sport kao i naše stranice.
Lee
  03.09.2006.
voditeljica Lana na "Banija tv".
 
ZAVRŠILE BAZIČNE PRIPREME
 
- Nekoliko članova našeg kluba boravili su na sedmodnevnim pripremama u Klenovici, koja je i glavno ljetno odredište Banije. Juniorke i kadetkinje pripremali su se za nadolazeće državno prvenstvo, dok seniori treniraju na postizanju fizičke forme zbog Croatia open, te nekoliko trening natjecanja. Ostali pripremni period natjecatelji kluba odraditi će u FBI dvorani, gdje će provoditi specifične pripreme.
  03.09.2006.
detalj sa treninga