...  
     
 
 
 
 
 
 
  BJELOVAR'91 30.09.2009.
-Na početku druge natjecateljske sezone održan je i drugi turnir „Bjelovar'91“ na kojem je nastupilo 177 natjecatelja iz 22 kluba. Na turniru podijeljene su prigodne nagrade za sve članove kluba koji su svojim djelima pomogli u stvaranju 40. Godina kluba. Natjecanje je održano sa novim pravilima a natjecalo se u elektronskim Lajust oklopima. Rezultate i ekipne plasmane nismo dobili od organizatora tako da ih ne možemo objaviti. Banijanske pande osvojile su pet zlatnih medalja, pet srebrnih i jedno treće mjesto. U ukupnom poretku kod mlađih kadeta i kadetkinja Banija je osvojila ekipno drugo mjesto dok su kod starijih kadeta i kadetkinja osvojile treće mjesto. U pojedinačnom plasmanu prve su Ana Vranešić – 55kg, Tara Marija Malović -33kg, Ana Đarmati -47kg, Ljiljana Brkić -39kg, Ivana Vranešić -43kg, druga mjesta osvojile su: Valentina Malović -59kg, Iva Požega -43kg, Nikolina Žgela -24kg, Lana Marčinko -30kg, Dominik Brkić -57kg i treći je Eric Žgela -33kg.
Marina V.
.
  SUDAČKI SEMINAR 26.09.2009.
-Hrvatski taekwondo savez 31. listopada u Domu sportova organizira sudački seminar za sportsku borbu. Sudionici ovoga seminara su suci I, II, III klase i pripravnici. Voditelji ovoga seminara su: Slobodan Medić,IR, predsjednik sudačke komisije HTS-a i Renata Bukovac, IR. Tema seminara je nova sudačka pravila u sportskoj borbi koja će se početi primjenjivati na 15. Croatia openu i Kadetskom prvenstvu Hrvatske, kojemu je Banija domaćin.
Marina V.
.
  DOBRODOŠLI NA NAŠE NOVE STRANICE 21.09.2009.
-Upućujem nekoliko riječi za sve one koji su redovito posjećivali naše stranice i kojima smo nedostajali na Internetu ovo vrijeme dok smo pripremali iznenađenje i preuredili stranice za vas. Htjeli smo naše stranice usavršiti s obzirom na količinu posjetitelja, ali i pokazati svima koje su naše prepoznatljive boje, logo i maskota pa ću i uputiti nekoliko riječi o tome. Uz novi najsuvremeniji centar koji će otvoriti tkd Banija bio je i red da se otvore i nove stranice koje možete pogledati. Po našim majicama, trenirkama, mogli ste vidjeti da se već neko vrijeme klub Banija identificira s kombinaciji crno-bijelog uzorka i crvene boje. S obzirom na tu našu unificiranost htjeli smo i naše stranice napraviti istima kako bi bile prepoznatljive kao i naše pande. Naša panda je maskota kluba od njenog osnivanja, a i svi ste ju mogli vidjeti na našim majicama, ali i natjecanjima koje smo organizirali. Iz sjedećeg položaja se uzdigla s velikim osmjehom na lice kakav imaju i naši borci pa smo vam i to htjeli pokazati na stranicama. Sljedeća novina je zapravo nešto sasvim obično u košarkaškim klubovima NBA lige, a to je naziv koji obuhvaća i ime kluba zajedno s maskotom kao što su Chicago bulls-i, Atlanta hawks-i… Tako su i naši Banijanci pande uvijek bile u srcu, a sad su i na papiru – Banija pandas! Za sve vjerne gledatelje ostavljamo vam aktualnosti koje ste posjećivali, nadamo se da ćete uživati u našim stranicama i više nego prije jer je nama bilo pravo zadovoljstvo preurediti ih i osmisliti ih za sve nas. Obavještavamo vas još da s obzirom na veliki posao koji ove stranice zahtijevaju da ćemo još preuređivanja tek izvršiti naknadno tako da i samo možete očekivati još promjena u skorom roku.
Trbo Lee
.
Urednik web Banija - Neven TRBOjević
  ZAVRŠENE LJETNE PRIPREME 10.09.2009.
-Članovi taekwondo klubova Osvit i Banija odradili su u Crikvenici sedmodnevne bazične pripreme za drugi dio natjecateljske sezone. Trideset natjecatelja treniralo je tri puta dnevno pod vodstvom trenera Dinka Koštića i Nevena Trbojevića, a u pomoć su pristigli i Lana Pustak, Tomislav Bosanac i Branimir Grba. Uz težak fizički rad našlo se vremena i za druženje, kupanje, ples i pjesmu.
Marina V.
.